l’Atelier is hét pareltje van Mas Mialou. Authentiek en modern. Ruig en comfortabel. De gîte is opgezet als een loft. Met een knus slaapgedeelte, een moderne badkamer en een retro-keuken. De houten balken, de oude stenen muren en de robuuste deuren springen in het oog. Via de grote raampartij komt de prachtige natuur van de Cevennen bijna letterlijk het zitgedeelte binnen.

In de zomer zit je bij l’atelier relaxed op je eigen terras voor de deur. Voor de frissere momenten tijdens het voor- en najaar kan de gîte extra worden verwarmd met een gezellige houtkachel.

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor prijzen

2 persoons appartement
 Check-in 16.00u; check-out 10.00u
Huisdieren in overleg

Gezellig en comfortabel, ruim en knus, dat is het appartement! En dan moeten we het mooie uitzicht uit de ouderslaapkamer natuurlijk niet vergeten. Met de luiken open kijk je ‘s ochtends vanuit bed, door de bomen, naar de overkant van de vallei van Saint-Jean-du-Gard.

De twee slaapkamers, badkamer en keuken van de gîte zijn onlangs geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. Op het nieuw aangelegde terras voor de gîte kun je genieten van de opkomende én de ondergaande zon. Je ziet er de bergtoppen en het begin van de Cevennen.

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor prijzen

4 persoons appartement
 Check-in 16.00u; Check-out 10.00u
Huisdieren in overleg