Zwemmen

Een mooi, groot zwembad met azuurblauw water, verwarmd door middel van zonnepanelen. Dat mooie zwembad komt er zeker, maar voorlopig doen we het bij Mas Mialou met een ruim opzetzwembad met net zulk lekker water.

Het gemeentelijke zwembad vind je op slechts 2 minuutjes lopen. Voor zo'n 2 euro kan je daar een hele dag terecht in drie baden.

Natuurlijk kan er ook lekker worden gezwommen in de rivieren met kristalhelder water in de buurt. En de zee bij Montpellier en haar mooie zandstranden ligt op maar 1u15min rijden.

  Rivier
 Gemeentezwembad
 Opzetzwembad
trampoline5
Faciliteiten Speelkamer 2

Sport & Spel

De oude magnanerie (de zolder waar zijderupsen werden gekweekt) is omgetoverd tot een grote speelkamer voor jong en oud. Er staan onder meer een tafeltennis- en pooltafel. Ook zijn er boeken en tijdschriften te vinden, puzzels, bordspelletjes en wat speelgoed voor de kleintjes.

In de tuin staan een grote trampoline en een speelhuisje met schommel en glijbaan. Een petanquebaan staat op de planning, maar is voor nu nog in het dorp te vinden.

Op 200-300m van Mas Mialou liggen verder een speeltuin, voetbalveld en drie gemeentelijke tennisbanen.

Speelkamer

- Gezelschapspellen
- Pooltafel
- Tafelvoetbal
- Tafeltennistafel
- Darten
- Sjoelbak

Buitenspelen

- Trampoline
- Schommel
- Speelhuisje
- Glijbaan
- Voetbalveld (op 200m)
- Tennisbaan (op 200m)
- Openbare speeltuin (op 300m)

Kinderen & Baby's

We hebben Mas Mialou zo kindvriendelijk mogelijk ingericht. Voor kinderen en baby's is alles aanwezig wat nodig is. Zoals:

- Babybed
- Peuterbed
- Kinderstoel
- Speelgoed voor alle leeftijden

Overige Faciliteiten

In een van de caves onderin het pand is een gemeenschappelijke wasruimte ingericht. Er staan een wasmachine en een droger tegen betaling ter beschikking. Daar staat ook een strijkplank met strijkijzer.

In de speelkamer staan ook een grote koelkast en vriezer. Hiervan kunnen jullie vrij gebruik maken, bijvoorbeeld voor het invriezen van koelboxelementen en het koudzetten van wat extra drankjes.

In alle appartementen van Mas Mialou is er WiFi waarvan je kosteloos gebruik kan maken.

Huisdieren in overleg.